The Thorny Tcu

Physical

Hur man reder upp sin garderob

Jag brukar försöka hålla min stil väldigt enkel av två anledningar. Jag vill att allt ska matcha varandra (kanske inte exakt allt,  men jag vill kunna kombinera väldigt mycket). Det blir billigare i längden.

Har man en enkel stil med sina favorit färger, så kan man komma ganska långt. Jag tänkte nu dela med mig lite om mina tips på hur man håller sig till en enkel stil.

För det första: 
Tänk på att hålla det mesta i en och samma palett. Jag menar inte att allt i din garderob ska vara svart. Men att du håller dig till dina favorit färger. Jag älskar vitt och grått och ibland lite ljusblått, alla dessa färger passar bra till varandra.

För det andra:
Köp basic kläder. En klassisk t-shirt med ljusblå jeans och converse-skor ser alltid snyggt ut. Vad man kan ändra med denna outiften är till exempel en kavaj, kofta eller accessoarer som skärp eller hattar. Det är i alla fall vad jag brukar göra.

För det tredje:
Nu för tiden verkar det som om man måste ha en helt ny outfit varje dag året runt. Det är okej att ha samma kläder två dagar i rad. Man kan inte alltid vara lika kreativ klocka tidigt på morgonen och fundera ut en riktigt fantastiskt outfit. 

För det tredje:
Om du nu är en person som verkligen alltid vill ha olika kläder varje dag, men ändå vill spara tid. Då är mitt råd till dig att lägga fram vad du ska ha på dig kvällen innan. Det kan låta väldigt tråkigt och du har säkert hört det många gånger. Men det  underlättar konstigt nog vardagen väldigt mycket. 

En liten parentes är ju ändå att om man har en garderob där allt passar till varandra då blir det mycket lättare att designa sin outfit. Man behöver inte oroa sig om det matchar eller inte.